Gastronomia

Mostra de Cuina Menorquina 2024

Una oportunitat gastronòmica única per a residents i visitants, celebrant la diversitat culinària de l'illa fora de la temporada alta

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada conjuntament per Restauració Menorca i CAEB, ha fixat les dates per a l’edició del 2024.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment se celebrarà del 20 de setembre al 6 d’octubre, reiterant el compromís amb la desestacionalització. Durant aquests disset dies, els restaurants participants posaran de manifest el ric patrimoni gastronòmic de l’illa, presentant tant receptes tradicionals com plats innovadors elaborats amb productes locals de temporada.

Els restaurants oferiran un ‘Menú Mostra’ de 25 € (beguda no inclosa), i/o un ‘Menú Gastronòmic’ en un format de preu lliure.

Els restaurants de Menorca interessats a participar en la Mostra de Cuina Menorquina poden inscriure’s fins al 30 d’agost. El cost d’inscripció és de 100 € + IVA per als membres de Restauració Menorca i de 200 € + IVA per als no membres. Les inscripcions es realitzen a través del formulari disponible al web www.mostradecuinamenorquina.com.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button