EducacióMunicipi

Costa i Llobera i Joan Mas, guanyadors de la campanya “Els Petits Recicladors”

Una campanya amb molt bona acollida pels nins i nines i les seves famílies

Durant aquests darrers mesos s’ha portat a terme la segona edició de la campanya, “Els Petits Recicladors”, per a conscienciar a l’alumnat de les escoles mallorquines sobre la importància de reciclar envasos de vidre.

Aquesta iniciativa, a la qual han participat un total de 52 centres de primària, consistia en recuperar el màxim de quilògrams de vidre possibles, tirant-ho a un contenidor que s’havia establert als mateixos centres. Així, s’ha pogut recollir i reciclar un total de 82.307kg amb l’ajuda de 10.867 escolars d’entre 6 i 12 anys.

D’aquest concurs, dos dels tres centres guanyadors per haver recopilat les màximes quantitats d’envasos de vidre de tot Mallorca, són pollencins. Per una part, el CEIP Joan Mas, ha estat el vencedor de la categoria A, on competien centres de més de 250 alumnes, aconseguint una mitjana de 16,2kg de residus d’envasos de vidre per alumne. Per altre part, dins la categoria B, on participaven centres entre 150 i 250 alumnes, ha estat el CEIP Costa i Llobera qui n’ha resultat guanyador, recol·lectant 17,4kg de residus d’envasos de vidre de mitjana per alumne.

Ha estat una iniciativa la qual han definit “amb molt bona acollida” per part dels petits i també de les seves famílies a qui han convençut de participar en la campanya.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X