DirecteEsportsStreamingVídeo

El Pollença i Port F.C. comença el camí cap a Preferent

Dissabte 19 de juny a les 18h partit de Promoció d'ascens a preferent

El Pollença i Port F.C. afronta aquest dissabte a les 18:00 hores el Play Off d’ascens a la categoria Preferent contra el Recreativo La Victoria. El primer partit de la fase classificatòria es disputarà en el Camp Municipal del Port de Pollença amb un aforament de 150 persones, també es podrà seguir en directe des de Som Pollença.

El conjunt pollencí arriba a aquest enfrontament com a quart classificat del subgrup A de la lliga regular de Primera Regional amb 33 punts, on l’equip de Juan Garau ha aconseguit 11 victòries i 7 derrotes.  El darrer xoc que va disputar el Pollença i Port va ser una victòria per 3-0 al seu camp contra en Platges de Calvià, quint a la classificació i rival directe del pollencins fins el tram final de la lliga

Per altre banda, l’equip visitant, integrant del subgrup b de la lliga regular, ha aconseguit la segona posició amb 44 punts firmant 14 victòries, 2 empats i 2 derrotes. En el seu darrer partit La Victoria aconseguir un empat a dos com a local enfront del Calvià, primer classificat de la lliga regular.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X