Gastronomia

CONCURS DE FOTOGRAFIA: I per tu… què fa estiu?

La imatge més votada guanyarà una experiència gastronòmica per a dues persones al restaurant Laroc

Amb motiu que avui encetam mes i que, com ja sabeu, l’estiu arriba de manera oficial amb el solstici del dilluns, 21 de juny, hem organitzat un concurs. L’objectiu és compartir entre tots el que més ens recorda a cada un de nosaltres a l’estiu; un bon trempó, unes cerveses mirant la posta de sol, l’olor de crema solar… i tot el que se t’ocorri. És tan senzill com fer-mos arribar una fotografia del que a tu personalment et transporta a aquesta època de l’any tan desitjada pels pollencins.

Les regles d’aquest concurs són molt fàcils:

  1. Fes una fotografia del que et recordi a l’estiu. La llibertat és total; fotografia el que més et recordi a l’estació. Pots sortir tu o simplement el resultat de la teva feina.
  2. Envia la fotografia per missatge directe al nostre Instagram o Facebook o per email a redaccio@balearslive.com Teniu fins dilluns dia 14 de juny per participar.
  3. El dimarts 15 de juny obrirem una votació online a la qual apareixeran totes les imatges presentades i es podrà votar la que més agradi. La votació romandrà fins a finals de setmana. I, dilluns 21, encetant estiu mostrarem el rànking i l’afortunat o l’afortunada de guanyar un sopar per dues persones al restaurant Laroc del Port de Pollença.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button