Esports

Torna a Pollença el Campus de Rudy Fernández

El jugador de bàsquet mallorquí Rudy Fernández, campió de gairebé tot al món de la cistella i jugador, actualment, del Reial Madrid, torna a portar el seu famós Campus a Pollença.

Rudy manté una estreta relació amb el municipi donat la quantitat d’anys que porta entretenint i ensenyant a petits jugadors al municipi (sols amb la interrupció del COVID-19 no es celebrà), però també perquè el seu casament tingué lloc a La Fortalesa.

Demà, de nou, arrencarà aquest espai de diversió i tecnificació de bàsquet a les instal·lacions esportives municipals. També al Col·legi Joan Mas, que cedeix el seu espai per a que els nins i nines inscrits al campus hi puguin fer nit.

I és que al Campus no sols hi vénen xics d’arreu de Mallorca, també hi arriba gent de la península.

Amb tot, aquest Campus ha contribuït i segueix contribuïnt a que el municipi agafi una estima pel bàsquet que porta, de manera col·lateral, a que els joves jugadors del C.B Pollença arribin a tots els campionats insulars, balears i nacionals als que han estat arribant els darrers anys.

Avui, el batle Martí March ha donat una roda de premsa conjunta amb el jugador i membres de l’organització.

Foto: Ajuntament de Pollença
Foto: Ajuntament de Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button