Esports

Èxit del Club de Bàdminton Pollença al Torneig al Pavelló Germans Escales de Palma

Aquest dissabte, el Club de Bàdminton Pollença va demostrar el seu alt nivell de competició en el penúltim torneig de la primera part de la temporada, celebrat al Pavelló Germans Escales de Palma. L’equip va aconseguir excel·lents resultats, portant-se les tres medalles en joc.

Medalla d’Or: En Kang i en Nico es van adjudicar l’or després de guanyar tots els seus partits amb gran solvència.

Medalla de Plata: En Kang també va aconseguir la plata en la modalitat individual masculina.

Medalla de Bronze: La medalla de bronze va ser per n’Anna i n’Estania.


L’últim torneig abans de les vacances serà el 15 de juny al temut CIDE, on els jugadors ho donaran tot per acabar en les millors posicions del rànquing i assegurar la seva participació als Campionats d’Espanya a finals d’any a la localitat gallega d’As Pontes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button