Municipi

Bàsquet Pollença: Campionats de Mallorca i un xoc generacional d’infart dintre del mateix club!

Un cap de setmana ple d'emocions pel Bàsquet Pollença

Aquets cap de setmana pot esser molt especial per el Club Bàsquet Pollença. La jornada es presenta plena de partits que poden ser d’infart. Tenim 3 esdeveniments importants i 4 equips del club que poden fer grans coses:

Avui divendres, hi té lloc al mateix pavelló municipal el campionat Mini masculí de Mallorca. A les 19.45h els federats més petits del club començen una festa del bàsquet per disputar-se ser 1ers de Mallorca i poder anar al campionat de Balears. Quasi res! Després d’una gran temporada, l’equip mini s’enfrontarà avui al Bàsquet Manacor, demà al C.B Sant Josep Obrer i diumenge, a La Salle de Palma. A més, l’emoció es veu incrementada donat que el campionat és organitzat aquí a Pollença. El municipi pot gaudir d’acollir el futur del bàsquet illenc i veure d’aprop tot el seu talent.

D’altre banda, també avui començen la seva aventura les Mini femení; fixau-vos quina sort tenim al club local de poder fer arribar tants equips a competicions d’alt nivell: ja hi hem tengut altres equips, com les infantil femení (3eres de Mallorca) i les cadets, que arribaren fins i tot al campionat d’Espanya!

Les mini femení començen avui el campionat de Mallorca a La Salle (Palma), amb el seu primer partit a les 18h, curiosament també contra Manacor. Les hi desitjam tota la sort i encerts del món!

I, finalment, un altre desenllaç d’infart que tindrà lloc avui al pavelló municipal de Pollença a les 21.00h; el Bàsquet Pollença hi té dos equips a la categoria sènior i han estat disputant aquest darrer tram de la temporada una lligueta per classificar-se per una ‘final four’, en la qual es decidirà l’ascens a la categoria interilles; una categoria on fa anys que el club va perdre-hi representació i la hi vol recuperar.

El curiós d’aquest fet és que l’enfrontament és tot un xoc generacional dintre del mateix club: per una banda, hi tenim l’equip sènior sub-23 (una categoria nova d’enguany on l’edat màxima per participar-hi són els 23 anys). Per altre banda, l’equip sènior masculí, un equip format per peçes veteranes que ha rodat per les categories sèniors de fa anys (de fet, alguns components ja hi guanyaren aquest mateix ascens de categoria fa uns anys, que mai s’arribà a materialitzar per falta d’efectius i diners).

Si bé la temporada del sènior sub-23 ha estat gairebé impecable (han perdut sols un partit), la del sènior més veterà ha estat plagada d’alts i baixos. L’intríngulis de l’assumpte es troba en que si avui guanyen els veterans, es classificaràn per la final a 4 i s’enfrontaràn, precisament, a l’equip sub-23 de nou, donat l’estat de la classificació. En canvi, si perden, la part dramàtica de l’assumpte serà que els adelantarà l’equip Zona-5 de manacor, i quedaràn fora.

Passi el que passi, el derbi es presenta molt emocionant, amb unes grades plenes després del campionat de Mallorca, dos equips molt competitius amb armes molt diferents, i moltes ganes de seguir fent una festa del bàsquet com la que es viu al club aquest cap de setmana. ‘Bàsquet champagne’ en tota regla!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button