CulturaEducacióEsportsMunicipiPollença

Torna el Campus Rudy Fernández

Divendres passat, després d’haver guanyat el títol de la lliga amb el Reial Madrid, el jugador de bàsquet Rudy Fernández va donar una roda de premsa a l’Hotel Mar de Pollença per a comunicar que el dissabte 9 de juliol començava de nou el seu Campus d’estiu amb més de 200 nins i nines. El Campus que durarà una setmana, pretén recuperar l’essència perduda durant els dos últims anys. Gràcies a la millora de la situació sanitària, els participants del Campus podran tornar a gaudir de nou sense mascaretes i sense distàncies de seguretat.

A l’acte van acudir Andrés Nevado, primer tinent d’alcalde; Marta Fernández, germana de Rudy i directora del Campus; Bianca Aguilar, regidora d’esports, i el mateix Rudy Fernández, que serà present cada dia durant la setmana que dura el Campus.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X