EsportsMunicipi

Pollença viu el darrer Torneig de Truc de l’any amb una vetllada divertida i exitosa

Unes 70 persones de tota l'illa de Mallorca varen congregar-se per jugar el Torneig de Truc

Dissabte passat es varen congregar al voltant de 70 persones per jugar el darrer Torneig de Truc de l’any. Aquesta activitat, organitzada per tres joves pollencins en representació de la Federació Balear de Truc, va resultar tot un èxit. Una vetllada plena de companyerisme i rivalitat sana, durant la qual es va cuinar al mateix recinte un arròs brut perquè els comensals pogueren dinar conjuntament.

El Pollencí Josep Torrendell va fer quart, quedant-se a les portes del pòdium. No obstant això, la victòria no va poder ser. El pòdium es va formar per parelles de gran reconeixement a escala Balear dins el món d’aquest joc popular. En primer lloc, Miquel Seguí i Miquel Seguí, pare i fill de Caimari, amb un premi de 900 €; en segon lloc, Rafel Gómez i Pep Toni de Palma, amb un premi de 500 €; i en tercer lloc, Antonio Bermúdez i Andrés Díaz de Palma, amb un premi de 200 €.

Així mateix, l’organització destaca la gran pressencia femenina d’entre les parelles que hi jugaren, cosa que en edicions anteriors no era tan habitual.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button