CulturaEu Moll

Aquest dimecres, cinema familiar a la fresca al Moll

‘Supermascotas’ serà la pel·licula de la que podreu gaudir aquest dimecres dia 16 d’agost. Es tracta d’un film per a petits i grans. Una pel·lícula d’animació pensada per a ser vista en família i de la qual tots coneixeràn l’argument.

I és que aquesta producció es centra en l’àmbit dels superherois de DC cómics: Superman i la ‘lliga de la justícia’. Quan el malvat Lex Luthor captura els super herois de la ‘lliga de la justícia‘ (Flash, Superman, Batman, Aquaman i companyia) és la mascota de superman (el seu cà Krypto) qui reuneix un equip de particulars superherois: una lliga de súper-mascotes amb poders molt especials.

Uns poders que hauràn d’apendre a controlar en un divertit procés que farà entretenir qui vulgui apropar-se a aquesta nova edició del cicle de cinema a la fresca. Aquest cop, al passeig Saralegui, davant l’oficina de turisme.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button