Cultura

El pollencí Miquel Ros llença ‘Carritx’

Mike Le Rosseti és el seu nom artístic. Sis anys després de treure 'Djent Jazz Funk' -que es va fer viral i compta amb de 3,5 milions de visualitzacions-, avui estrena nou tema

Miquel Ros, més conegut com a Mike Le Rossetti és un ‘mollero’ que es va començar a interessar pel món de la música fa més de vint-i-dos anys. Després de classes particulars de guitarra elèctrica, pasar per un grup, compondre les seves pròpies cançons i tocar per diferents hotels aquest hobby es va convertir en fix a la seva vida.

Ara fa sis anys, Ros va llençar un vídeo del qual ningú s’esperava el resultat. Ja que, avui dia aquest vídeo compta amb més de 3,5 milions de visualitzacions a YouTube. Miquel ens explica que “no m’esperava més de 3 mil visites, que era per on es movien els números dels vídeos que anava penjat”. “El vídeo va arribar al milió abans del mig any i es varen subscriure al meu canal més de 20 mil usuaris”. Arran d’aquí, ens conta que va rebre “un espònsor de pastilles de guitarra d’una empresa molt important dins el món de la música, un disbarat per un jove del Port de Pollença que tan sols havia fet un vídeo”, manifesta. Avui, amb aquest nou vídeo utilitza una guitarra del seu espònsor actual.

  • D’on ve el teu nom artístic?

L’àlies de “Mike le Rossetti” ve del meu nom Miquel Ros, em diuen Ros; altres
Rossetti i al meu amic Mati se li va ocórrer el nom mesclant nacionalitats per parèixer més
internacional; “Mike” sona americà, “Le” francès, i “Rossetti” Italià. I així es va quedar.

  • Sis anys després del boom, per què ara?

Perquè no he pogut abans per la feina, la família, la falta d’inspiració, etcètera. No tenia ni el temps ni les idees suficients per poder millorar el vídeo anterior.

  • Perquè has triat Coves Blanques com a escenari del nou vídeo?

M’agrada molt la muntanya i sempre que em passeig cerc llocs on podria gravar. El Cavall Bernat sempre m’ha agradat i des de Coves Blanques vaig veure que podria sortir de fons i sabia que el meu pròxim vídeo havia de ser allà.

  • Al nou vídeo tornes mesclar estils? Segueix la línia del vídeo anterior?

Sí, és la mateixa fórmula. És el que ha agradat i a jo em surt natural, no he de forçar res per al públic així que més o menys hi ha una mescla d’estils. Això sí; sempre amb una melodia que ho unifica i li dóna un poc de sentit a tot perquè no pareixi un popurri.

  • Quines sensacions tens, estàs content amb el nou vídeo?

El resultat del vídeo nou és una passada, ha quedat molt millor que el primer, hi ha unes tomes àrees del nostre paisatge que són impressionants, no sabem el que tenim, només a Pollença. Hi ha racons per gravar quatre discos sencers. Des del meu punt de vista, el vídeo és millor, la cançó és millor, però tots sabem que és molt poc probable que arribi a les visualitzacions del primer. El primer vídeo compta amb el punt a favor de la novetat, es va compartir a moltes plataformes d’arreu del món, tenc uns 7 mil comentaris i això és difícil que passi dos pics.

Però igual que el primer vídeo, no ho faig per tenir èxit ni per viure d’això, ho faig perquè duc fent música més de vint anys i com a consumidor de YouTube sé que agrada veure a gent que comparteix coses noves, interessants o d’un mínim de qualitat, per variar un poc.

A continuació, podeu veure el vídeo viral de Mike Le Rossetti:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X