Successos
Destacat

Pollença comença el cap de setmana amb dos accidents

Ahir divendres, dos motoristes varen resultar ferits després de la col·lisió amb un vehicle a la carretera del Port

El darrer cap de setmana en estat d’alarma no ha començat amb bon peu per als pollencins, que en qüestió de 24 hores, han viscut dos accidents de trànsit. El primer, calificat com a greu; es va produir sobre les sis i mitja de l’horabaixa d’ahir a la carretera que uneix Pollença amb el Port. L’incident va deixar dos motoristes ferits, un d’ells en estat molt greu.

Un dels motoristes es troba ingressat en estat molt greu a l’Hospital de Son Espases

Sembla que l’accident es va produir en el moment en que una conductora intentava realitzar un gir cap a l’esquerra. Darrera ella, circulava un grup conformat per cinc motoristes i un d’ells ha acabat xocant brutalment contra la part posterior del vehicle, un Seat León vermell.

La col·lisió del primer motorista ha provocat la caiguda d’un segon conductor, que no ha pogut esquivar al seu company i també ha caigut enterra. Ambdós varen ser traslladats a un centre hospitalari; encara que el primer en col·lidir, es troba en estat molt greu i el segon es manté amb pronòstic reservat.

Una mare i una nina accidentades mentre circulaven en motocicleta

El segon accident s’ha produït aquest dissabte dematí a l’altura del Poliesportiu, a l’encreuament del restaurant Camp de L’Om. Una mare i la seva filla circulaven amb una motocicleta tipo scooter pel carril central. Viatjaven darrera d’un cotxe al qual un segon vehicle ha cedit el pas però sense percatar-se de la presència posterior d’elles. La col·lisió ha provocat que caiguessin enterra encara que sembla que les ferides no són de caràcter greu. La filla ha resultat il·lesa i la mare hauria patit una fractura.

Mostra més

Alba Gonzalez

Corresponsal de La Sexta a les Illes Balears. Present a IB3 Televisió. Colabor amb Som Pollença. El periodisme és la meva vida. Amant de la realitat i les persones. Fan de la filosofia vital.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X