Guia ComerçModa i Complements

Món a Part, moda i complements que no trobaràs enlloc més

Aina Maria Provençal és la jove propietària d’aquesta botiga de roba tan especial que va obrir ara fa sis anys amb l’ajuda de la seva mare.

Aquí hi podràs trobar roba i complements que no es poden trobar fàcilment a altres llocs, ja que elles mateixes s’encarreguen de voltar per fires i showrooms per a trobar aquest estil entre romàntic i boho chic que caracteritza la tenda. A més d’això també fan a mà una gran part dels complements, perquè dominen a la perfecció la tècnica del crochet.

“Ens encanta crear els nostres propis productes, saber que les clientes que s’emporten unes arracades, una bossa o un passador de la botiga seran les úniques que el tenguin igual, que l’hem creat amb amor per ser únics”.

Aquesta botiga multimarca evoluciona amb les temporades i les tendències, però té un estil marcat on tot té sentit i hi pots trobar conjunts sencers o peces úniques per a sentir-te especial cada dia o per a una ocasió assenyalada.

A més de la roba i els complements tan sols la botiga ja val la pena de pegar-li una ullada, situada a una casa antiga amb pati i decorada amb molt de gust i imaginació, sempre en constant renovació per a causar impacte només d’entrar-hi i fer que et sentis a gust.

“Volem que venir a comprar aquí sigui una experiència diferent, que et sentis, literalment, a un món a part.”

MÓN A PART

Carrer de Miquel Bota Totxo, s/n, 07460 Pollença, Illes Balears

Tel. 659033212

https://www.facebook.com/M%C3%B3n-a-part-1615871548735266

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X