Guia Comerç

‘Establiments Històrics de Pollença de més de 75 anys’: el llibre que ret homenatge a 25 negocis del municipi

L'obra, escrita per Toni Traveria, es va presentar aquest dijous a Can Llobera

El llibre Establiments Històrics de Pollença de més de 75 anys es va presentar aquest dijous a Can Llobera en presència del regidor de Comerç, Miquel Llobeta; l’autor del llibre, Toni Traveria; el fotògraf, Jaume Gual; el maquetador, Toni Bauzà, i l’impressor, Carlos Álvarez. L’objectiu d’aquest projecte ha estat retre homenatge als 25 negocis de Pollença que han perdurat després d’almenys 75 anys i tenir-los recopilats en un sol exemplari.

A més, aquest llibre es lliurarà com a ofrena a qualsevol consistori que visiti Pollença, perquè pugui conèixer la història del comerç del municipi. Més endavant, l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament, Priscila Seguí, farà un cicle pels centres educatius amb per donar visibilitat al que eren, són i seran tots aquests establiments.

Per la seva part, Toni Traveria va agrair als 25 negocis la seva col·laboració desinteressada i la seva predisposició a ajudar. En aquesta línia, també va reconèixer la labor de l’autor del pròleg, Pere Sales, qui ha fet un retrat de l’evolució de la societat pollencina i mallorquina. Amb tot, el batle de la localitat, Andrés Nevado, va donar les gràcies per la involucració de tot l’equip en aquest projecte que és “un sentiment”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button