Guia ComerçServeis

Traç Digital, serveis integrals gràfics per la teva empresa

Na Quica i en Rafel Vilanova són els propietaris de Traç, una impremta digital amb més de deu anys de recorregut i que s’ha consolidat com una de les impremtes més destacades de la zona nord de Mallorca.

Els dos germans, que ja portaven trajectòria professional dins el sector, es van decidir a posar una petita impremta al Port de Pollença allà cap al 2012, que a poc a poc s’ha donat a conèixer per la precisió del treball que cuida fins al més petit detall i per la capacitat de donar solució a tot el que el client pugui menester.

A Traç volen donar mitjans per totes les necessitats que el client pugui tenir, des de disseny, impressió a gran i petit format, estampació de camisetes, retolació de vehicles, cartelleria, impressió de cartes restaurants, targetes, flyers i moltes coses més.

Sempre intentam donar un servei el més complet possible, perquè el client que té una empresa no hagi de cercar enlloc més, fins i tot si no oferim algun tipus de servei requerit tenim una llarga llista de col·laboradors per a poder oferir un servei integral des de la nostra empresa.

A més a més, enguany s’han aventurat a posar una part de papereria al seu local del carrer de Formentor, amb material que farà les delícies dels enamorats dels arts&crafts. Llibretes amb il·lustracions originals, bolígrafs creatius, motxilles divertides i un llarg etcètera.

Els qui ens coneixen saben que no podem quedar quiets, necessitam sempre estar en constant renovació, millora i formació per a poder oferir sempre més als nostres clients i estar en constant creixement personal i professional.

TRAÇ DIGITAL

Tel. 971 868 483 / 671 052 540

trasdigital@trasdigital.com

http://www.trasdigital.com/nosaltres.php

https://www.facebook.com/trasdigital

C/ Formentor, 37, 07470 Port de Pollença

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button