Guia ComerçServeis

HUMÀ06, l’amor en fotografies i films. 

Humà 06 és un estudi de fotografia i vídeo de Pollença molt especial. Els seus propietaris són en Guillem i en Nofre i es defineixen a ells mateixos com a estudi “no comercial” i estan especialitzats en la fotografia i vídeo d’esdeveniments, sobretot noces. Tot i que també fan sessions d’embaràs, família, parella o s’adapten a les teves idees. 

“Anem a la recerca de la sinceritat més autèntica, la fotografia sense limitacions, els vídeos més genuïns. Quan la teva professió és la teva passió, vius la vida al màxim! El nostre treball gira al voltant de la nostra experiència i la recerca de resultats. Si el repte és difícil, ens apassiona més, perquè sempre hi participem de ple. Estem acostumats a fer coses així, no sabem com fer-les d’una altra manera. Sense voler ser romàntics, encara que ho som i ho admetem, volem captar la màgia de cada casament, la veritable essència, la realitat aclaparadora.”

Trobaràs el seu local visible al número 2 del carrer Miquel Costa i Llobera on els podràs trobar i comprar objectes de fotografia però també hi ha tota la informació necessària a la seva web, on a més a més es poden veure els seus treballs anteriors i les experiències dels clients.

“És sorprenent com acabam vivint cada moment del teu esdeveniment d’una manera tan intensa i real. Ho sento, però el teu món és enorme, de debò, només has de venir a prendre una copa amb nosaltres, fer una pluja d’idees, venir sense idees preconcebudes, i amb la ment oberta, i gaudir-ne al màxim. Volem ser-hi en un moment tan fantàstic, que serà absolutament inoblidable per a tu.”

Aquesta passió que tenen per la seva feina es transmet al seu treball que és d’una delicadesa extrema, que fa que cada un dels casaments que registren agafi un to de pel·lícula romàntica de nivell. Així que si t’has de casar aviar no dubtis en fer-los una visita o una telefonada, segur que us enteneu aviat i tendràs un preciós record per sempre d’aquest moment tan especial.

HUMÀ 06

c/ Miquel Costa i Llobera, 2. Pollença

Tel. 971 530 309

www.huma06.com

https://www.facebook.com/huma06

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button