EconomiaMunicipi

Fruites i verdures de desembre

Bon mes per als cítrics: des de la taronja o la llimona fins l'aranja

El mes de desembre ja és aquí i, amb ell, noves fruites i verdures de temporada que arriben a la teva fruiteria de confiança preparades perquè puguis preparar tota classe de receptes amb elles. Comprar i consumir fruites i verdures de temporada té diversos beneficis. Destaquen des d’algunes avantatges ecològics fins beneficis nutricionals i econòmics.

Consumint la fruita i verdura dins del seu cicle natural, evitem que hi hagi un cultiu forçat dels mateixos. També estimulem la producció local. A més, gaudirem d’un millor sabor i preu.

Desembre és un bon mes per a fruites com el per l’alvocat, el kiwi i la llimona. També per al caqui, la taronja i l’aranja, pel que tornem a enfrontar-nos a un mes molt cítric.

Si xerram de verdures, podem trobar algunes com la bleda, l’api i el bròcol. També el card, les cols de Brussel·les i la col. Entre la resta de verdures de temporada per a aquest mes també pots trobar la coliflor, l’endívia, espinacs, el nap, el porro i la pastanaga. Per tant, trobaràs una gran varietat de verdures per aquest mes de desembre.

A continuació, podeu trobar una imatge amb totes les fruites i verdures d’aquest mes de desembre:

Imatge del calendari mensual ‘Soy de temporada’
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button