Municipi

El mític bar Can Toni tanca per reformes després de 33 anys

"El que més trobarem a faltar aquests mesos serà als clients que venen cada dia"

Fa 33 anys que un dels bars més populars de Pollença, el Bar Can Toni, va obrir les seves portes sense saber en el que s’arribaria a convertir. El pare de Toni i Jaume Provensal Piña, actuals propietaris i més coneguts amb el mal nom de Somereta, va ser el primer propietari del bar. Després de regentar-lo ell durant uns anys i passar per mans d’altres, finalment, en fa 23 que els germans decidiren seguir amb l’activitat que el seu pare havia començat.

Essent un dels bars que acull als més dematiners del poble, per no dir el que primer desperta a Pollença, s’ha modernitzat a ritme dels millors tardeos que s’han fet fins que la pandèmia ens ho ha permès.

Demà el Bar Can Toni tancarà les portes per una temporada per a reformar el seu local i poder oferir un espai més actualitzat. Això si, sense perdre l’essència del que ha estat durant aquests 33 anys i que seguirà essent tot i les noves capes de pintura, esperant, a la tornada, trobar-hi la mateixa gent de sempre.

El que més enyorarem serà a la gent que ve dia rere dia, des de fa anys

Els dos germans asseguren que els millors records que tenen són els de veure el bar ple de gent disfrutant dels tardeos o també per la Patrona on, a l’anada al camp de futbol, fer un beure al Bar Can Toni, és de parada obligatòria.

No et perdis a continuació, els millors moments de festa que s’hi han viscut!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button