MunicipiSuccessos

La Confraria de Pescadors de Pollença, víctimes d’actes vandàlics

El darrer acte ha estat "molt greu" i els pescadors demanen mesures urgents

Són molts els actes vandàlics que han aguantat fins al moment la Confraria de Pescadors del Port de Pollença. I es que, com ja ús comentàvem fa un mes, han augmentat els furts al nostre municipi. Des de botellots dins barques privades, desaparicions de pertinences de les barques fins a trobar-se el carro del peix dins mar i més successos d’aquest estil. Però la darrera acció “ha estat un acte molt greu” i ha fet que els pescadors reaccionin i denunciïn les accions.

El vespre del passat diumenge a dilluns, algú va amollar una barca i l’endemà, quan l’amo anà a pescar a la matinada no la va trobar. Després de cercar-la va aparèixer copejada al pantalà del Club Nàutic. El propietari ja ha denunciat els fets a la Guàrdia Civil i s’estan investigant.

Des de la Confraria de pescadors han posat en coneixement els fets tant a l’Ajuntament de Pollença com a la Federació Balear de Confraries de Pescadors. A més, han sol·licitat a Ports de les IB que es posin càmeres de seguretat al cap del Moll vell perquè així “es vegi bé allò que realment es fa”, manifesten els pescadors del municipi.

Fer la seva feina tranquils

Per altra banda, recordem que a partir d’aquesta setmana la Confraria de Pescadors de Pollença han anunciat nou horari del punt de venda directa de peix. A partir d’aquesta setmana ja entren dins horari d’estiu: Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00 hores. Si el temps ho permet.

Aquest dimecres 21 d’abril, malgrat la previsió de pluja, ens han comunicat que el punt de venda es trobarà obert amb total normalitat.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X