MunicipiPollença

Pollença estrena passarel·la de fusta i es millora l’estat de la Ruta de Pedra en Sec

El Consell de Mallorca ha invertit prop de 189.000 euros en restaurar les condicions de la Ruta de Pedra en Sec que transcorr per Pollença

Encara que la inauguració oficial de la passarel·la de fusta ubicada al Torrent de son March no s’ha produït, Pollença ja compta amb aquesta nova infraestructura que millora les condicions en les que es troba aquest segment de la Ruta de Pedra en Sec. Una etapa, categoritzada com la número 7, que comprèn des de Son Amer al Pont Romà, al municipi pollencí.

Les obres de rehabilitació es divideixen en dos ámbits principals, El primer, la restauració d’alguns marges de la zona al torrent de Son March, amb un pressupost de 148.946,79€. El segon, la col·locació d’una passarel·la de fusta que permetrà el pas dels visitants per el pont del torrent de Romanins separant-los de la carretera i garantint les condicions de seguretat òptimes per el seu trànsit. Per a la construcció sobre el pont, s’ha destinat un pressupost de 39.860,50€.

La passarel·la, pendent de la inauguració oficial, ja està ubicada demunt el pont del torrent de Romanins

Aurora Ribot i el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado

Durant el matí d’ahir, la vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, visitaren les obres de rehabilitació duites a terme a la Vall d’en March. Tot, enmarcat dins el projecte de rehabilitació plantejat des del Consell de Mallorca per fer més accesible el tram de camí que passa per Son Grua i Can Serra.

Les obres de reconstrucció dels marges s’estàn duent a terme amb el sistema tradicional de pedra en sec, element importantíssim per mantenir la tradició històrica de la ruta que duu el seu nom.

© Ajuntament de Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button