Eu MollMunicipi

La petició dels pescadors d’Eu Moll d’incrementar la vigilància es compleix

La Confraria va escriure una carta a Ports IB per sol·licitar càmares i així evitar més actes vandàlics

La setmana passada, ús contàvem que la Confraria de pescadors d’Eu Moll acabaven amb la seva paciència. Després d’aguantar freqüentment actes de vandalisme, la darrera acció fou la més greu i el súmmum per als pescadors. La matinada del diumenge 18 al dilluns 19 d’abril, algú va amollar una barca i l’endemà, quan l’amo anà a pescar a la matinada no la va trobar. Després de cercar-la va aparèixer copejada al pantalà del Club Nàutic. El propietari va denunciar els fets a la Guàrdia Civil i els mitjans de les Illes es feren ressò.

Amb tot això, els pescadors es dirigien en una carta a Ports de les Illes Balears. A aquesta, reclamaven més seguretat per la seva professió; càmeres de vigilància que enfoquessin les seves barques per així, dissuadir els autors dels actes vandàlics o poder identificar-los en cas de tornar a fer-ne qualcuna.

Des de Ports de les Illes s’ha anunciat aquesta setmana que estan estudiant la possibilitat de reforçar el sistema de càmeres que hi ha al Port per intensificar els controls i la vigilància. En principi, han explicat que s’instal·larà una càmera per mantenir vigilades les barques dels pescadors directament i d’altres a la zona del restaurant l’Stay, ja que és una zona recurrent de botellot i així es podrà tenir controlat.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X