Eu MollMunicipi

Cat Protection Pollensa: Mercadet solidari per ajudar els moixos salvatges del municipi

Avui, dimecres 21 al jardí del restaurant Bellaverde de 9.30 a 14.30 hores

Cat Protection Pollensa està format per un petit equip de voluntaris dedicats que s’esforcen per ajudar i donar suport a les colònies locals de moixos. També controlen el seu creixement demogràfic als carrers de Pollença mitjançant el programa de neutralització de trampes. Aquest programa és basa en un servei humà i no letal supervisat per organitzacions de benestar animal i agències independents que esterilitzen moixos salvatges, els vacunen per la ràbia i els retorna al seu hàbitat.

El seu principal objectiu és rescatar moixos vulnerables de situacions perilloses, sempre que sigui possible. Com no disposen de molts voluntaris ni finançament, es basen en la generositat d’altres persones per donar suport i finançar el seu treball. Aquest, inclou alimentació, atenció veterinària on sigui necessari i el programa de neutralització de trampes.

Aquest dimecres 21 d’abril, l’Associació ha organitzat, juntament amb el restaurant Bellaverde del Port de Pollença un mercadet solidari per ajudar als felins. Aquest, es farà al jardí Bellaverde (Carrer de les Monges, 14) de 9.30 a 14.30 hores.

Des del Bellaverde, expliquen que “no només els humans estem passant malament aquesta època d’incerteses – també els amics felins necessiten la nostra ajuda”. Per aquest motiu, estan contents de “donar la benvinguda a l’associació Cat Protection Pollença, per organitzar el mercadet”. I, avancen que, i ús “hi ha oportunitats superxules, sobretot per a felins”. Tots els beneficis aniran destinats a la cura dels moixos del nostre municipi. Es valorarà la donació de menjar per moixos i des del restaurant oferiran pastís i cafè.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button