Eu MollMunicipiPollença

Aquesta horabaixa, Pollença s’il·lumina donant pas al Nadal

El Moll gaudirà del mateixa festa el divendres 8 de desembre a aprtir de les 17 hores

Avui es durà a terme a Pollença l’encesa de llums de Nadal. A partir de les 17:00 hores i acompanyats de la Tropa de Cornetes i Tambors del Soldà, es durà a terme el cercavila des del Claustre de Sant Domingo i fins a la plaça Major. Allà, l’associació Cap de Fibló durà a terme una activitat de circ i malabars titulada “Encén la teva llum”. Finalment, a les 18:30 hores, Pollença s’il·luminarà donant pas a les festes de Nadal i encetant una calenta xocolatada que anirà a benefici de Pro-Ajuda a Persones Discapacitades (PRODIS).


Al Port de Pollença, l’encesa tendrà lloc dia 8 de desembre. De la mateixa manera, a les 17:00 hores començarà el cercavila de la Tropa de Cornetes i Tambors del Soldà des de la Plaça Miquel Capllonch. En acabar, a la mateixa plaça es podrà gaudir de l’espectacle de circ i malabars de Cap de Fibló i, posteriorment, l’encesa de llums i la xocolatada. Aquesta vegada, a benefici de l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR).

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button