Salut

La furgoneta del Banc de Sang i Teixits passarà per Pollença abans d’acabar el 2022

Ismael Gutiérrez, el director i gerent de l'entitat, ha remarcat que un dels millors regals que es poden fer per aquestes dates és donar

La furgoneta del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears farà una aturada a Pollença el pròxim 30 de desembre al centre sanitari del municipi, on les donacions de sang es podran fer de 16.30 a 21.30 h. Per la seva part, el director i gerent de l’entitat, Ismael Gutiérrez, ha explicat que els períodes més complicats pels bancs de sang són els estivals i vacacionals: “Quan s’acosta Nadal la gent posposa la donació, però els malalts que tenim als hospitals no deixen de necessitar les seves transfusions i tractaments”.

D’aquesta manera, segons Gutiérrez, durant les dates nadalenques “les reserves pateixen”. Per això, el director i gerent del banc de sang ha recordat a la gent que en aquests períodes en què es parla més que mai de la solidaritat i la cura, un dels millors regals que es poden fer és donar sang: “Nadal és un moment genial per donar, ja sigui pels que ho fan normalment com pels que es vulguin animar a fer-ho per primera vegada”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button