Pollença

AFAMA acaba les paperetes pel gran sorteig de cistelles de Nadal

L'associació havia organitzat un mercat d'adornaments per recaptar fons i liquidar els darrers tiquets, però s'han exhaurit i només podran vendre els objectes fets pels usuaris

AFAMA va organitzar un mercat de Nadal el passat diumenge a Pollença i l’ha tornat a muntar aquest dimecres al Port de Pollença. Des de l’associació, posen a la venda diferents adornaments de Nadal que han fet els usuaris de l’entitat. Enguany, com a novetat, ho fan juntament amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), la qual donarà part dels guanys a AFAMA.

Com que el passat diumenge dia 18 de desembre va assistir molta gent al mercat al centre del poble, des de l’associació pollencina han assegurat que ja no queden paperetes pel gran sorteig de cistelles de Nadal, que tendrà lloc aquest dijous. Amb tot, les persones que vulguin col·laborar amb aquestes dues entitats, poden passar per la Plaça Miquel Capllonch aquest matí per comprar adornaments nadalencs.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button