Municipi

Els requisits per participar en el Pi de Sant Antoni: ser major d’edat i haver nascut a Pollença

El termini d'inscripció al sorteig per participar en la tallada i preparació d'aquesta efemèride finalitzarà el pròxim 4 de gener

La inscripció al sorteig per participar en la tallada i preparació del Pi de Sant Antoni 2023 a Ternelles, que serà dia 11 de gener, ja s’ha posat en marxa. Els requisits per poder participar-hi són dos: ser major d’edat i haver nascut al municipi de Pollença. El termini per inscriure’s finalitza dia 4 de gener de 2023 a les 12 h, moment en què es durà a terme el sorteig, en directe, a través de Ràdio Pollença.

D’aquesta manera, es contactarà individualment amb les persones escollides per fer-les sabre l’hora i el lloc de quedada de dia 11 de gener. Segons ha apuntat l’Ajuntament de Pollença, les persones elegides d’entre els que s’hagin inscrit no podran ser més de quinze i, a més, les places són personals i intransferibles. Així mateix, la no compareixença sense justificació prèvia, comportarà l’exclusió dels futurs sortejos durant un termini de cinc anys.

Amb tot, el consistori també ha advertit que els guanyadors que acudeixin a l’esdeveniment, també tendran una carència de cinc anys per tornar-se a presentar al sorteig; per tal de facilitar la participació a noves persones interessades. Val a dir també que, el dia de la tallada, es controlarà l’accés a la finca de tots els participants. Els que vulguin participar ho poden fer a través d’un formulari de Google o de manera presencial a les oficines de Ràdio Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button