PollençaSuccessos

Agressió sexual durant el combat

Segons informa la Policia Local, ahir durant el combat al Carrer Major, tal i com sospiten les autoritats un home vestit de cristià tocà els pits d’una dona jove de 35 anys i es perdé en la multitut.

Els fets tingueren lloc entre les 19.20h i les 19.30h. Posteriorment, s’interposà una denúncia a la Guàrdia Civil i la Policia Local segueix treballant amb les càmeres de seguretat per esbrinar la identitat de l’agressor.

Aquells qui tenguin una certa edat recordaràn que aquests fets eren comuns el dia de La Patrona. Amb típiques ‘excuses’ com ‘raptar’ o ‘salvar’ les ‘cristianes’, molts energúmens abusaven d’aquest joc i les agressions d’aquest tipus es veien arreu. Per sort, gràcies a una conscienciació social cada vegada més ètica degut al moviment feminista i a la maduresa que tota societat es suposa que ha d’anar adquirint, alhora que amb una protecció legal més forta, aquests fets han anat disminuïnt. Per desgràcia però, encara alguns no han après a existir com a persones civilitzades i no com animals.

És per aquest motiu pel qual és tan valuós la inserció de la dona a la festa amb fenòmens com la participació del batalló femení, generant la igualtat i respecte que pertoca a cada persona per igual. Ja és o hauria de ser indiscutible que ningú té dret a abusar de cap altre persona de cap manera, molt més violant el respecte al seu cos. Però precisament que les dones participin igual que els homes al combat genera l’atmosfera que som iguals i tenim el mateix dret a fer les mateixes coses. No així relegant les mullers a tenir un paper secundari, com a objecte a qui pintar, assustar, perseguir, collir en braços i molt menys manossejar de forma no consentida.

Esperem que aquests fets no tornin a ocórrer mai més i que una festa de la que tots estam orgullosos que sia tan salvatge com és, segueixi essent una festa i no una oportunitat per tenir qualsevol tipus d’actitud irrespetuosa cap els demés.

D’altre banda, la Policia Local també ha informat que es produïren vàries agressions físiques. Una que resultà amb ferides greus que requeriren de punts de sutura i una altre amb ferides lleus. Una altra actitud que ha sigut tradicionalment freqüent. Uns altres fets que pareix incomprensible que es donin en un dia tan bonic i alegre com el d’ahir.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button