PollençaSuccessos

Ràpida actuació davant un foc a La Font

L’incendi ha estat controlat i extingit ràpidament per garantir la seguretat dels residents als voltants

Els efectius de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT) i Bombers de Mallorca s’han desplegat ràpidament sobre les 14:30 d’aquest dijous per actuar davant un foc declarat a la Serra de la Font, Pollença.

El desplegament ha estat molt ràpid a causa de la pujada de temperatures que es va iniciar ahir i que augmenta el risc d’expansió de flames en aquestes àrees boscoses, que a més es troba amb moltes cases properes.

També han actuat la Policia Local del municipi, Protecció Civil i la Guàrdia Civil, que s’està encarregant de la investigació. El foc ja ha estat controlat i extingit completament. L’helicòpter de l’IBANAT ha estat determinant amb les descàrregues per aconseguir-ho en el mínim temps possible.

Es desconeixen encara les causes però s’està valorant si un punt en el que hi ha fems acumulat podria haver-ne estat l’origen. No s’han hagut de lamentar danys materials ni personals i l’àrea cremada es mínima.

Mostra més

Alba Gonzalez

Corresponsal de La Sexta a les Illes Balears. Present a IB3 Televisió. Colabor amb Som Pollença. El periodisme és la meva vida. Amant de la realitat i les persones. Fan de la filosofia vital.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X