Municipi

Pollença, vista des de la cabina dels avions del ‘Flight Simulator’

Amb aquest joc pots sobrevolar el món real i veure una Pollença alternativa

Flight Simulator són una sèrie de videojocs en els quals el jugador ha d’aprendre a pilotar un avió i fer diferents rutes entre aeroports de tot el món. Són coneguts pel seu hiperrealisme: les cabines de les diferents aeronaus són rèpliques dels avions reals.

El passat agost Microsoft llençà un nou lliurament, Flight Simulator 2020, i molts jugadors comenten en xarxes socials que, en aquesta edició, el realisme no es queda només en les cabines: moltes ciutats són modelats 3D gairebé idèntics a les ciutats reals.

I també es comentada la representació de Pollença al videojoc:

Flight Simulator recrea tot el planeta basant-se en les imatges i dades de relleu de Bing, un servei de Microsoft similar a Maps de Google. Encara que es pot visitar qualsevol ciutat, no totes tenen la mateixa qualitat gràfica: segons explica el mitjà especialitzat en videojocs de PC Rock Paper Shotgun, de moment hi ha 341 ciutats de tot el món recreades de forma hiperrealista, deu d’elles a Espanya: Alacant , Barcelona, ​​Còrdova, Madrid, Marbella, Múrcia, Pamplona, ​​Sevilla, València i Vigo.

El pollencí Andreu Domingo, que juga al videojoc, ens ha proporcionat imatges d’aquesta Pollença fictícia. La qual no és com a la realitat però mostra alguns detalls que l’identifiquen com són les escales del calvari, la rotonda de can Berenguer, el camp de Can Escarrintxo, la base del Port de Pollença i més.

A més, si voleu veure el paisatge en moviment, Domingo té dos vídeos disponibles al seu canal de Youtube on podeu veure el municipi d’una manera diferent i sota els ulls dels jugadors del ‘Flight Simulator’.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X