Eu MollMES -ESQUERRAMunicipiPolítica

Junts Avançam reclama a l’Ajuntament que assumeixin la seva tasca amb La Gola

"Exigim que s'encarreguin de la responsabilitat que els correspon i siguin tan eficaços com ho foren en pujar-se el sou amb més d'un 40% o en vacunar-se abans d'hora"

Junts Avançam, en un comunicat de premsa han acusat l’equip de govern de total deixadesa de funcions en la gestió del Parc de la Gola.

L’equip expressa que “sembla que obvien que l’IBANAT i l’Ajuntament de Pollença tenen signat un conveni de col·laboració en la gestió de La Gola des de 2015“. Si l’Ajuntament té qualsevol queixa o comentari a fer sobre les tasques que hi realitza l’IBANAT, pot demanar que es reuneixi la comissió de seguiment, cosa que no ha fet en tota la present legislatura, com manifestava Medi Ambient davant les declaracions del batle.


La retirada de residus sòlids urbans és de competència municipal, “fet que demostra la incompetència i total inoperància per part de l’equip de govern de gestionar un dels llocs més emblemàtics del nucli de població del Moll”, afegeixen. En el marc d’aquest conveni, l’IBANAT desenvolupa tasques de manteniment, que darrerament, s’estan centrant en l’eliminació d’espècies invasores i en arreglar tancaments de camins. Per altra banda, és responsabilitat i competència exclusiva municipal la vigilància pública del parc.


A més, afegeixen que “el contracte de gestió del Centre de Turisme Ornitològic de  la Gola està caducat, i sembla que després de gairebé dos anys de canvi de govern, no han estat capaços de licitar un servei que a final de legislatura passada ja disposava d’uns plecs tècnics per poder fer la nova contractació, fet que demostra la total ineficàcia de l’equip de dretes”.

Segons Junts, l’Ajuntament de Pollença “pretenen disposar d’una zona verda per a altres usos”, “recordam que la Conselleria de Medi Ambient ja va manifestar, durant la passada legislatura, a l’Ajuntament, la seva negativa a la construcció de cap zona d’estacionament dins d’aquests terrenys“. Per aquesta raó, exigeixen que “assumeixin la responsabilitat que els correspon i siguin tan eficaços com ho foren en pujar-se el sou a principi de legislatura amb més d’un 40% o en vacunar-se  abans d’hora”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button