Alternativa per PollençaPolíticaUnides Podem

Alternativa i Podem reclamen responsabilitats a la Conselleria sobre la construcció del nou PAC

Demanen que s'arribi a un acord que agilitzi l'edificació del centre de salut

Alternativa per Pollença i Unides Podem reclamen responsabilitats sobre la construcció del nou PAC a la Conselleria de Salut. Aprofiten per demanar al consistori municipal que es “comprometin” a arribar a un acord prioritzant “l’agilitat en la construcció del nou PAC”. També reclamen a l’actual equip de govern i a Junts Avançam que deixien de banda les postures inicials.

Els dos partits a l’oposició tornen a demanar una reunió amb tècnics de la institució balear i els regidors de l’Ajuntament de Pollença perquè “se’ls plantegi negre sobre blanc com està cada opció”. Amb aquesta, pretenen aclarir si és més adequat edificar el centre de salut a Can Bach o a Can Conill. Es val a dir, que confiaven que la trobada tendria lloc abans de la sessió plenària extraordinària de l’octubre. Però finalment no va ser així.

Ho han fet en un comunicat conjunt que podeu consultar al final de la notícia. Recordar que Alternativa per Pollença i Unides Podem reclamen i sol·liciten compromisos a la Conselleria de Salut després que a la darrera sessió plenària es cedís Can Bach a l’Ibsalut perquè s’hi construeixi el nou PAC.

Tomeu Cifre també ho comenta

Tomeu Cifre torna a parlar sobre la construcció del nou PAC a Pollença

Com bé hem explicat unes línies més amunt, els partits liderats per Llobera i Muller han recordat que necessiten més informació sobre l’estat del PAC. També han demanat la tan esperada i reclamada reunió amb els tècnics de la Conselleria de Salut i Consum. Què en pensa en Tomeu Cifre del comunicat conjunt?

El batle de Pollença ha remarcat que, precisament, aquest “era el compromís que tenien”. Però per poder realitzar la trobada era necessari que primer se cedís el solar de Can Bach a l’Ibsalut. Només així es poden elaborar els informes tècnics necessaris per poder valorar ambdues opcions. “Quan els tenguin llestos, convocaran la reunió“, cosa que que espera que es faci “de la manera més ràpida possible perquè és un tema prioritari”. Destacar que a hores d’ara no se’ls ha comunicat cap data aproximada.

Cifre ha aprofitat l’ocasió per criticar la Conselleria i Junts Avançam. Assegura que la institució balear ha perdut un any i mig perquè “ha complit les directrius del PSOE de Pollença“. Partit que, des del seu punt de vista, “no ha mirat mai pels interessos del poble”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button