Municipi

David Carsi, patró major dels pescadors d’Alcúdia

Els socis de la confraria el van reelegir per unanimitat: 40 vots de 40 persones

El pollencí David Carsi va ser reelegit ahir el patró major dels pescadors d’Alcúdia. Després de tres anys, seguirà al capdavant de la confraria més important i amb més activitat del gremi balear. Destacar que Carsi va ser triat per unanimitat: les 40 persones que van votar, van elegir-lo a ell.

En una conversa amb Som Pollença, Carsi ha assegurat que aquesta reelecció suposa una gran satisfacció. Els resultats finals demostren que té un grup de gent que li dóna suport i un equip directiu que li fa molt de costat. “Sense ells, seria complicat”, assegura. Al llarg dels anys de mandat, aquestes persones l’hi han transmès la seva confiança. “Donen una tranquil·litat molt bona”, afegeix.

“Veníem d’una mala gestió i hem aconseguit estabilitzar la confraria“, comenta el president del port referència de l’activitat pesquera a les Illes Balears. Perpetuant-se en el càrrec, el pollencí té un objectiu molt clar. Assegura que la confraria “està per defensar els interessos socioeconòmics dels socis, pel que hem d’intentar que hi hagi una bona germanor”. Ara bé, Carsi també té la intenció de seguir dia a dia amb la solidesa assolida aquests darrers anys. S’ha de seguir fent feina, afirma. Ha fet incís en què hi ha “molta burocràcia” i la confraria s’assembla una mica a una gestoria.

Però com és lògic, per poder seguir avançant i millorant el port d’Alcúdia, s’ha d’innovar introduint nous projectes. El patró major ens ha afiramt que durant aquesta legislatura impulsaran més punts de venda directa. Així mateix, David Carsi ha assegurat que establiran una connexió més recta amb la Llonja de Palma. Segons ens ha explicat, “amb equips electrònics es connectaran a la Llonja i podran fer factures directes als compradors”.

Des de Som Pollença volem desitjar-li molta sort en aquesta nova legislatura. Enhorabona, David!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button