Eu MollMunicipi

El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola reobre les seves portes

Desprès d'uns mesos tancat per la Covid19, CTO La Gola torna a prestar els seus serveis

El passat 31 de juliol, el CTO La Gola tornava a obrir al públic desprès que el 25 de març es veiés obligat a tancar temporalment a causa de la pandèmia actual. A partir d’ara podreu visital el centre el dilluns, dimecres i divendres de 9h a 16h.

CTO La Gola és una zona humida petita situada al Port de Pollença on hi aflueixen els torrents de Siller i de Gommar, desembocant finalment a la mar. És una zona verda i fou el primer Centre de Turisme Ornitològic de les Balears, proclamat com a tal l’any 2010. Actualment és gestionat per l’Ajuntament de Pollença i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

En el mateix centre s’hi pot trobar una exposició sobre les aus de Mallorca, així com també una enumeració dels diferents punts d’observació d’aquestes. A més, compta amb personal especialitzat que et guiarà i difondrà els seus coneixements durant la visita.

Per altra part i, possiblement, la part més atractiva de La Gola, és l’avifauna que s’hi pot trobar: el collverd, la gallineta d’aigua, el gafarró o el tudó, són algunes de les espècies que es poden observar i escoltar durant el recorregut. En relació a la flora, trobaràs salicòrnia, el jonc marí o el jonc boval, més a la zona humida; mentre que a la garriga, hi són més presents l’estepa blanca, la mata o el llampúdol, entre altres.

Trobaràs més informació a la seva pàgina web: La Gola.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X