Esports

El RCNPP tanca la temporada piragüista amb el Campionat Balear de velocitat 2020

Sete Benavides, Quico Milà i Toni Segura s'acomiaden de la competició de manera positiva amb "bones sensacions"

Després de més de cinc mesos, a la fi, el passat dissabte matí, alguns dels piragüistes del RCN Port de Pollença tornaren a la competició oficial. El campionat Balear de velocitat 2020, fou organitzat per la Federació Balear de Piragüisme, amb la col·laboració del RCN Port de Pollença i l’Ajuntament d’Alcúdia.

Sete Benavides, Quico Milà i Toni Segura, afrontaren aquest cap de setmana el Campionat Balear de Velocitat 2020, que es va celebrar al Lago Esperanza, situat al Port d’Alcúdia.

Quico Milà i Toni Segura, fa uns anys.

Dissabte al matí van competir els més joves, a la tarda els sènior i júnior i diumenge al matí els cadets junior i sènior, van competir en les distàncies de 200 i 500 metres, de manera individual i dobles.

Tant amb caiac com amb canoa, Quico Milà, competí en individual, on quedà en quart i tercer lloc, respectivament. I en dobles, juntament amb Sete Benavides, quedaren en segona posició. Individualment, Benavides guanyà la prova de 200 metres. Toni segura guanyà les proves de dobles, la de 500 metros individual i quedà tercer en 200 metres.

Quico ens ha explicat que “malauradament serà l’última competició per a tots a causa del coronavirus, llevat de Sete i Toni, que és possible que vagin a un selectiu tancat d’Espanya, però encara no hi ha res segur”. Per tant, tocarà esperar per veure si la situació sanitària millora, però per al moment, aquesta ha estat la darrera competició a Balears.

Després de tot, els del Nàutic del Moll han expressat que les sensacions foren bones i que ho van gaudir després de tants mesos sense poder competir.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X