Eu MollMunicipi

Undermoll celebra la seva primera assemblea general

Una associació cultural sense ànim de lucre que pretén fomentar l'art i desenvolupar projectes socials

A principis del 2019, un grup de joves molleros es van reunir per tal de crear una associació cultural sense ànim de lucre. És d’aquesta trobada que neix Undermoll, una agrupació que pretén fomentar l’art, la interculturalitat, la intergeneracionalitat, la cooperació, la no-discriminació, la lluita mediambiental i condemnar el maltractament animal.

Avui horabaixa fan la seva primera assemblea general extraordinària en la qual presentaran la fulla de ruta del 2020 i proposaran projectes a desenvolupar. També elegiran i nomenaran el president i els integrants de la junta directiva, entre altres. Destacar que necessiten l’intercanvi d’idees amb els assistents a la reunió per tal de poder crear una associació al gust de tots. Des d’Undermoll conviden a tots els ciutadans a participar-hi i animen als que no poden assistir a l’assemblea però que tenen alguna idea de projecte a què contactin amb ells.

Tot i que encara no hi ha cap projecte cent per cent començat i estan oberts a noves idees, tenen pensat desenvolupar aquests:

  • Racó de pensar: un espai perquè s’hi duguin a terme trobades intergeneracionals amb l’objectiu de mantenir converses i realitzar tallers
  • Organització de mercadets solidaris per donar una segona vida i facilitar l’economia circular
  • Tallers de creació artística
  • Hort urbà
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button