Eu MollMunicipi

El PAC del Port de Pollença, en males condicions

L'Ajuntament ha començat la reforma del Carotti per tenir un centre sanitari provisional com abans millor

El PAC del Port de Pollença està en molt males condicions i els usuaris comencen a estar-ne cansats. També que hi ha servei d’urgències. Les seves queixes són constants, especialment a les xarxes socials:

Tot i que la millora del centre sanitari està garantida, no hi ha una data fixada ni per l’inici oficial ni per la finalització de les seves obres. Aquestes són competència de la Conselleria de Salut, entitat que encara no ha redactat el projecte per construir el nou PAC del Port de Pollença. Tot i això, l’Ajuntament ha començat a reformar l’edifici del Carotti per anar avançant el treball i tenir un centre de salut provisional el més aviat possible.

Segons ens ha explicat Tomeu Cifre aquest dematí, quan van reunir-se amb l’IB-Salut per tractar el tema del PAC de Pollença, també van abordar la situació del PAC del Moll. Va ser en aquesta trobada, que la institució municipal va oferir-se per ajudar econòmicament a la millora i construcció d’aquest. Així mateix, a hores d’ara, el projecte encara no està redactat. Cifre ha recordat que això s’hauria d’haver fet entre l’any 2018 i l’any 2019.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215712155892960&set=gm.4060299827376825&type=3&theater&ifg=1
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button