Eu MollMunicipiPollença

La Fortalesa és el màgic escenari on es casaran Rafel Nadal i Xisca Perelló

Tomeu Cifre demanarà al propietari que permeti l'accés del públic a l'interior del luxós i blindat castell

Rafel Nadal i Xisca Perelló es casaran aquest dissabte 19 a La Fortalesa, el complex luxós i blindat situat a la Punta Avançada de Pollença. En aquest castell, propi d’un conte de fades amb vistes al mar, arcs de pedra i enormes jardins, es reuniran prop de 500 convidats per acompanyar a la discreta parella en una de les bodes més mediàtiques celebrades mai a Mallorca.

Els assistents a les noces hi poden arribar per terra, mar i aire. Tot apunta, però, que ho faran a través de l’aeròdrom militar que està just al costat. Els reis emèrits, Joan Carles I i Sofía, són un dels convidats més esperats. Hi acudiran personalitats importants tant del panorama nacional com internacional.

Treballant perquè La Fortalesa s’obri al públic

La Fortalesa be d’interès Cultural.

A l’espera que arribi el gran dia, Tomeu Cifre ha aprofitat per demanar una reunió amb el propietari de la fortificació construïda fa 350 anys, al segle XVII. Des de fa uns anys, La Fortalesa forma part del patrimoni del polític i financer James Lupton. El batle pollencí reclamarà que la fortificació sigui d’accés públic. Que es permeti entrar de forma periòdica al castell, tot argumentant que es tracta d’un Bé d’Interès Cultural. Ja fa anys, que els pollencins i les pollencines exigeixen poder visitar la finca.

Cifre ha recomanat als que gestionen l’espai que presentin una declaració responsable d’inici d’activitat a l’Ajuntament i legalitzar així la que unirà a Rafel Nadal i Xisca Perelló després de 15 anys de festeig. D’aquesta manera no farà falta que tramitin la llicència d’activitat específica.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button