Municipi
Destacat

Som Pollença compleix el seu primer any

Fem un repàs pel primer any d'història de Som Pollença

Dia 15 d’octubre de 2019 Som Pollença obrí les portes d’aquest projecte a través de la seva web. Ara fa un any i en aquest curt però gran recorregut ha arribat a tenir fins a 2.000.000 de pàgines visitades i més de 700.000 accessos únics.

La web arrencà amb la notícia de la gran boda de Rafel Nadal, a la Fortalesa del Port de Pollença i, tot i que va començar essent un projecte més reduït que comptava només amb una redactora, han arribat a ser quatre les persones que hi han treballat aquest estiu.

Al principi, les notícies eren més esporàdiques, però el fet d’augmentar visualitzacions i que la demanda d’informació anàs creixent, va obligar a dedicar-hi més temps i esforç, fins al punt d’haver arribat a publicar més de 10 noticies al dia.

Fotografia de l’equip

El confinament també va donar una empenta a aquesta web, havent pogut realitzar entrevistes a figures locals importants dins diferents àmbits, com ara la Dra. Alejandra Valero, qui, a més, és qui també ens està posant al dia de la situació marcada per la Covid19 a Pollença, dia a dia.

També hi hagué lloc per a les videoconferències amb professionals en temps de quarantena, qui explicaren quines eren les seves funcions en una situació tan inesperada i inusual com la que hem viscut.

Videoconferència amb Protecció Civil

Però no ens aturam a Pollença, sinó que hem arribat fins al Govern de les Illes Balears, on la presidenta Francina Armengol va demanar, en una entrevista no presencial, prudència, responsabilitat i seny als pollencins en plena pandèmia.

També hi ha hagut parada al Consell de Mallorca, on la seva presidenta, Catalina Cladera, ens ha parlat sobre els projectes que tenen actualment al nostre municipi i els que preparen de cara al futur.

Som Pollença forma part de Balearslive, una empresa especialitzada en la retransmissió d’esdeveniments en directe i la cobertura d’actes, a través de la qual, aquesta web també ha pogut crèixer. Destacam el Magazín de la Patrona o la Tertúlia sobre Educació, els dos programes en directe amb els quals la web s’ha estrenat i que s’han realitzat aquest estiu.

Dins el món de l’esport, Som Pollença fou present també en les jornades del playoff d’ascens del Pollença i Port FC, els partits dels quals foren retransmesos en streaming a través de la nostra web.

Aquest primer any ha estat ple d’aprenentatge dins el món mediàtic i tot ha estat possible gràcies a vosaltres, els que ens llegiu. Per molts anys més redactant i oferint-vos contingut informatiu!

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X