Efemèrides

Darrera jornada per inscriure’s a la Diada de truc

El Club Pollença i l'Ajuntament de la localitat organitzen aquest esdeveniment que es farà el pròxim dissabte a les 9 h

El Club Pollença, juntament amb l’Ajuntament del municipi, organitza la Diada de truc 2022 que tendrà lloc el pròxim dissabte dia 19 de novembre al Club Pollença. L’esdeveniment començarà a les 9 h i les inscripcions finalitzen aquest dilluns.

Segons ha apuntat el Club, es podran inscriure un màxim de 40 parelles. Quant als premis, el primer és de 700 euros, el segon de 350 euros, el tercer de 150 euros i el quart són dos sopars per a dues persones al Club Pollença. D’altra banda, el 5è i el 8è classificat rebran un obsequi.

Amb tot, el 100% de les inscripcions es destinarà a premis que variaran en funció del nombre de participants que hi hagi. El preu d’aquesta inscripció és de 40 euros per parella, el qual inclou el dinar. De totes maneres, els socis del Club Pollença tendran un descompte de 10 euros.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button