Municipi

La Fira de Pollença passa pel municipi a mig gas

L'esdeveniment va tenir lloc aquest cap de setmana i ha generat diversitat d'opinions

La XXXIX edició de la Fira de Pollença va tenir lloc aquest cap de setmana i l’Ajuntament n’ha fet un balanç positiu a través de les xarxes socials. El consistori ha destacat el fet que s’han abastat tots els camps de la cultura popular: “Gràcies als milers de passejants que vàreu venir a gaudir de les paradetes, de les demostracions d’artesania i de totes les activitats programades. Sens dubte, ha representat un punt de trobada per tots els amants del sector primari, a més d’una aposta pel comerç i la gastronomia local”.

D’altra banda, alguns pollencins no estan d’acord amb aquestes declaracions. S’ha criticat el renou que es va fer durant el tardeo de divendres, així com la gran quantitat de cotxes que hi va haver al municipi el diumenge matí. No obstant això, els residents consideren que no hi va haver tants d’assistents com altres anys. “Les crítiques han estat bones, hi havia moltes activitats per a totes les edats i opcions per elegir, però la fira d’artesania està en decadència”, ha reconegut un pollencí.

Alguns veïns pensen que no té cap tret diferencial i, malgrat el gran nombre d’activitats i l’esforç per fer un programa complet per part de l’Ajuntament de Pollença, no és el tipus de fira que sol tenir èxit avui dia. Amb tot, altres residents s’han alegrat de poder tornar a celebrar aquest esdeveniment i han gaudit de passejar pel municipi en un ambient festiu.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button