Economia

FRS Ferry: La naviliera alemanya que connectarà Alcúdia amb Ciutadella

En els pròxims dies sortiran els tiquets i les rutes per viatjar a partir de finals de mes

L’embarcació FRS oferirà servei de transport de passatgers i vehicles a la ruta marítima que uneix els ports d’Alcúdia i Ciutadella, a partir de finals d’aquest mes de maig. A més, a principis de juny, també operarà entre Eivissa i Formentera.

La naviliera ha destinat el seu vaixell “Tarifa Jet” a la ruta Alcúdia-Ciutadella. Es tracta d’un fast ferri d’alta velocitat que realitzarà el trajecte en una hora i 15 minuts. La seva capacitat és de fins a 777 passatgers i 175 vehicles, aproximadament. El fast-ferry d’Eivissa-Formentera “Sant Gwann”, compta amb una capacitat per 427 passatgers i 15 vehicles, que està sent condicionat per incorporar-lo a la ruta.

Avui, encara no es poden fer reserves ni conèixer els horaris de les rutes. Però, des de la companyia han anunciat que en els pròxims dies s’obrirà la venda al web i en l’App i podràs conèixer els horaris de totes les sortides. El ferry ja es troba a l’estació marítima d’Alcúdia.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X