Cala Sant VicençMunicipi

Llest el programa de festes de Cala Sant Vicenç 2021

Les festes començaran dia 20 d'agost i acabaran dia 27

Aquest és el segon estiu en pandèmia, cosa que afecta, per segona vegada a les festes del nostre municipi. Per això enguany, els actes que es tenen prevists per les festes de Sant Vicenç seran en format més reduït que altres anys.

És per això que han dissenyat el programa de festes d’aquest any decantant-se per esdeveniments de caire més cultural, com ara ballades, concerts, espectacles, entre altres. D’aquesta forma, les festes abarcaran un període des del 20 d‘agost, amb el cercavila de la banda de cornetes del Soldà, fins al 27 d’agost, amb un monòleg.

A continuació, pots veure els actes programats:

Divendres 20

  • 20.00 hores. Cercavila pels carrers de Sant Vicenç a càrrec de la Banda de Cornetes del Soldà
  • 21.00 hores. A Cala Molins, mostra de ball de pagès a càrrec del grup Aires de la Cala, amb la participació dels Gegants i Caparrots de l’Esbart de Sant Jordi. Aforament limitat.

Dissabte 21

  • 18.00 hores. A Cala Molins, LUDOTECA per a infants, un acte per als més petits en el qual podran gaudir en grup de jocs i altres diversions, sempre seguint les mesures de seguretat vigents actualment. Aforament limitat.
  • 21.30 hores. A Cala Molins, concert de la Banda de Música de Pollença. Aforament limitat.

Diumenge 22

  • 19.00 hores. A l’esplanada de l’antiga església de la Cala de Sant Vicenç, Ciro Art presenta “Los viajes de Bowa, la gata japonesa”. Venda d’entrades a ticketib.com. Aforament limitat
  • 21.30 hores. A Cala Molins, X Cantada d’havaneres a càrrec de Benlligats. Aforament limitat.

Divendres 27

  • 20.30 hores. A l’esplanada de l’antiga església de Sant Vicenç, monòleg a càrrec de tres actrius inspirat en el vaixell grec que naufragà a Sant Vicenç, dins la pro gramació de Naufragi Grec en una Nit d’Estiu. Reserva d’entrades a naufragigrec@gmail.com. Aforament limitat.

Podeu recollir les entrades als actes amb aforament limitat a les oficines de turisme municipals a partir de dimarts 17 d’agost.

A continuació, podeu veure el programa oficial:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button