EsportsMunicipi

El Club de Patinatge de Pollença supera la primera etapa de la Lliga Nacional Inline Freestyle

La primera etapa de la competició s'ha celebrat a Saragossa, i l'equip ja es prepara per a la segona etapa que es durà a terme a Corunya al juny

El Club de Patinatge Pollença ha participat en la primera etapa de la Lliga Nacional Inline Freestyle, una competició per equips a nivell nacional que s’ha celebrat a Saragossa. Actualment, l’equip es troba en la setena posició, si bé encara queda una segona seu per disputar.

En aquesta primera fase, els patinadors van competir en modalitats com a salt, derrapatges, velocitat i Battle. Segons declaracions de l’equip, l’experiència ha estat molt enriquidora, permetent-los superar-se a si mateixos, aprendre d’errors, gaudir i riure junts.

Els representants del Club de Patinatge Pollença i el Uniteam Freestyle en aquesta competició són Iker Llompart, Noa Kling, Jaume Llobera, Albert Janer i Ariadna Janer. Actualment, es troben entrenant duro per a la segona seu, que es durà a terme a la Corunya al juny. L’equip està decidit a donar el millor de si mateixos i continuar amb la seva preparació per a aconseguir els millors resultats possibles.

L’equip local participa conjuntament amb Uniteam Freestyle, ja que “a les illes no hi ha molts de clubs de la nostra modalitat. A més, aprenem de Pau Bosch, dues vegades campió d’Europa i plata en el campionat del món. Sovint ell ve a Pollença i ens dona classes o anam nosaltres a València. A l’equip de Uniteam tenim el millor en derrapades del món, Enrique Rubio; a Laura Oria, plata del món i a Pau Bosch. És un plaer poder aprendre dels millors”.

Iker Llompart
Noa Kling
Albert Janer
Ariadna Janer
Jaume Llobera
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button