Municipi

L’equip de veterans de Futbol 7 de Pollença triomfa contra el Sevilla en una emocionant trobada amistosa

El partit es disputà al migdia de dissabte al camp Centro Deportivo Bellavista

Aquest cap de setmana, l’equip de veterans de Futbol 7 de Pollença va aconseguir una victòria notable contra el Juan Palomo F.C de Sevilla en un emocionant partit disputat a la ciutat andalusa.

Normalment, l’equip sol viatjar per participar en tornejos o jugar partits amistosos a destinacions com Menorca, Alemanya o dins de la pròpia illa de Mallorca. No obstant això, aquest any van decidir aprofitar les amistats d’alguns dels seus companys, els quals són militars destinats al municipi, per organitzar un partit contra un grup local a Sevilla.

El dissabte, ben d’hora, l’equip de Pollença va viatjar per disputar el partit a la tarda. La trobada es va jugar de 12 a 13 hores al camp Centro Deportivo Bellavista. El resultat final va ser de 6-2 a favor dels pollencins, demostrant la seva destresa i determinació en el camp malgrat els anys continuïn passant.

Després del partit, els jugadors van aprofitar l’oportunitat per tal de conèixer millor als seus companys de joc i de fer més especial el viatge, ja que van compartir un dinar amistós amb l’equip contrari i una tarda de turisme per la ciutat. Una trobada que, sense dubte, no només va ser una oportunitat per gaudir del futbol, sinó també per fomentar l’amistat entre esportistes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button