Municipi

La IX Trobada de Percussió de Pollença es durà a terme entre el 30 de juny i el 3 de juliol

Una trobada anual en favor de la música contemporània

La percussió ofereix una gran diversitat de possibilitats tècniques, musicals i sonores. En les darreres dècades, ha experimentat un creixement notable en la seva demanda social, encara que la seva trajectòria contemporània començà en la segona meitat del segle XX.

Des de 2016 es celebra la Trobada de Percussió de Pollença, organitzada per Factoria de Ritme, RE/MAX Calm, el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Linguística del Consell de Mallorca, i l’Ajuntament de Pollença. Així, el municipi s’erigeix com l’epicentre d’un esdeveniment que reuneix a destacats professionals per a promoure la música d’avantguarda i demostrar el nivell de la percussió, així com la connexió amb el cos humà i la veu que implica.

D’una banda, aquesta trobada cerca obrir noves perspectives sobre les possibles sortides professionals dins d’aquesta especialitat, explorant els terrenys de la música contemporània de nova creació. D’altra banda, promou un aprenentatge transversal i comunitari que involucri a tota la societat.

En la seva novena edició, la IX Trobada de Percussió es durà a terme del 30 de juny al 3 de juliol de 2024 a Pollença. Sent una oportunitat per a enriquir el panorama musical contemporani i enfortir el teixit cultural del poble.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button