EsportsEu MollMunicipi

Paula Rosselló del RCNPP es consagra campiona en la Copa d’Espanya ILCA 6 Sub 17 Femenina

El cinquè lloc en la categoria Sub 17 Masculina va ser també aconseguit per Ismael Aish

En una jornada intensa i emocionant, Paula Rosselló, representant del Reial Club Nàutic Port de Pollença, ha aconseguit una fita significativa en la seva carrera en proclamar-se campiona de la Copa d’Espanya de la classe ILCA 6 en la categoria femenina Sub 17. Sent auest el seu millor resultat fins a la data i destaca la dedicació i habilitats d’aquesta jove regatista.

La competició, organitzada pel Real Club Nàutico de Gran Canària, ha congregat a 127 regatistes, cadascun mostrant la seva destresa en les aigües en tres intenses jornades de competició. Paula Rosselló ha destacat entre la competència, demostrant la seva habilitat i determinació en cada etapa de la competició.

El Reial Club Nàutic Port de Pollença també celebra un altre èxit notable en aquesta competició, amb Ismael Aish aconseguint el cinquè lloc en la categoria Sub 17 Masculina. Aquest destacat resultat subratlla la qualitat i el talent dels regatistes que representen al club.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button