Eu MollMunicipi

La Rua Infantil es celebra al Port de Pollença aquest dijous 8 de febrer

Queda poc per viure la màgia del carnestoltes al Port Pollença: el pròxim 8 de febrer, de 17.00 a 22.00 hores, el poble s’omplirà de diversió i alegria amb La Rua Infantil de carnestoltes.

L’itinerari és el següent: plaça Miquel Capllonch, carrer de l’Ecònom Torres, plaça de l’Enginyer Roca, carrer de Joan XXIII, carrer de Roger de Flor, carrer del Llebeig, carrer Mestral, i finalment de nou la plaça Miquel Capllonh.

Aquest esdeveniment, dissenyat especialment per als més petits de la casa, és una experiència per cantar, ballar i entretenir-se. A més, l’Associació de Veïns i Veïnes del Port de Pollença oferirà una xocolata amb coca totes les persones participants que vagin disfressades.

Respecte als premis del concurs, s’ha determinat:

  • Per a les comparses: un primer premi de 750 €, un segon premi de 600 €, un tercer premi de 450 €, un quart premi de 300 € i un cinquè premi de 200 €.
  • Per als trio o quartets: un primer premi de 150 €, un segon premi de 80 € i un tercer premi de 60 €.
  • Per individual o parella: un primer premi de 100 €, un segon premi de 60 € i un tercer premi de 50 €.

Per altra banda, hi haurà un DJ infantil que posarà ritme a la festa. També el grup Circ-fresses hi serà present per a oferir una emocionant animació circense que sorprendrà grans i petits per igual.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button