MunicipiPollença

El Club de Teixit fa entrega dels ‘pops solidaris’ que han elaborat per Arrels Marines i inicia el nou projecte per AFAMA

Les trobades d'aquest grup són quinzenals i tenen les portes obertes a nous integrants que vulguin experimentar l'harmonia de teixir

En una emotiva jornada, el Club de Teixit locals va celebrar ahir el lliurament de pops de teixit que han confeccionat per l’associació Arrels Marines, marcant així la fita del seu primer projecte solidari. Aquesta iniciativa, que va començar com un petit gest, ha florit i el segon projecte ja està en marxa: la confecció d’unes capes o ponxos per als usuaris de AFAMA Pollença.

Aquest grup, compost per nou membres permanents, ha obert les seves portes a noves persones en cada trobada, creant un espai per a aprendre i compartir. En les dinàmiques, els fils es reben per donacions anònimes i l’únic material que han de portar els integrants són les agulles. Es tracta d’una activitat gratuïta que es descriuen com més que simples trobades creatives.

“Anim a totes les persones a unir-se i experimentar el càlid ambient que sorgeix de teixir en harmonia. Aquests moments no sols s’omplen de riures i anècdotes, sinó que també proporcionen una pausa benvinguda per a aquells que aconsegueixen deixar les seves preocupacions a la porta i submergir-se en un espai on la creació es converteix en un acte compartit”, explica Virginia, una de les organitzadores.

L’activitat és apta per a tots nivells i les trobades són quinzenals, en dijous de 17:30 a 19:00 hores a Can Bum. Per fer la inscripció cal contactar al mòbil 690 016 863.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button