CulturaMunicipiPollença

S’ha donat inici al procés de restauració de l’escultura de Joan Mas

Pròximament, també es realitzarà intervencions a la Torre de ca la Gran Cristiana i la Font du Gall, entre d'altres

Ahir va marcar l’inici d’un projecte crucial per a la preservació del patrimoni local de Pollença: les tasques de restauració de l’escultura de Joan Mas, ubicada als jardins Joan March, van començar per restaurar aquest element que va ser objecte d’actes vandàlics.

La figura de Joan Mas tornarà a lluir amb tota la seva esplendor després d’un procés de neteja intensiva amb productes especialitzats i un tractament de protecció contra futurs actes vandàlics com les pintades.

En els pròxims dies, l’empresa especialitzada també realitzarà intervencions a altres elements patrimonials importants, com la Torre de ca la Gran Cristiana i la Font du Gall. Aquesta iniciativa té com a objectiu no només restaurar les estructures afectades, sinó també preservar-les per a les futures generacions.

Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, s’insisteix en la importància de respectar el patrimoni local. Els monuments no només són testimonis de la història, sinó que també configuren la identitat col·lectiva del poble. Cuidar-los és una tasca que recau en tots nosaltres, ja que garanteix un llegat ric i significatiu per a les generacions venidores. Aquesta restauració no és només una tasca física; és un acte de preservació de la memòria i la cultura de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button