EsportsMunicipi

Cinc joves promeses del bàsquet i futbol pollencí, citades a participar amb les federacions balears

Aina Capllonch, Joana Cifre, Marc Reinés, Manu Amengual i Olivia Vidal Samarini són els recents esportistes destacats

Aquest cap de setmana, el Club Bàsquet Colonya Pollença i el Pollença i Port i Futbol Club celebren dues notícies emocionants, ja que cinc dels seus joves talents han rebut la crida per destacats cercles esportius a les Illes Balears.

Aina Capllonch (2013), Manu Amengual, Joana Cifre i Marc Reinés (els tres nascuts el 2012), han estat citats per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears per participar a l’Hipotels Illes de Bàsquet, un torneig de categoria minibasket que se celebrarà els dies 3 i 4 de febrer a Son Servera. Amb la seva convocatòria, es reconeix la seva habilitat i dedicació per part de la comunitat local de bàsquet, els quals asseguren que els quatre esportistes viuran aquesta experiència amb intensitat i passió pel joc.

D’altra banda, l’alegria continua amb la notícia de què Olivia Vidal Samarini també ha estat convocada per la Federació de Futbol de les Illes Balears per unir-se a la Selecció Mallorca Femenina Sub-15 en un entrenament especial que tindrà lloc el dimarts 30 de gener al Poliesportiu Sant Ferran. Aquesta oportunitat destaca el talent i l’enginy de Vidal en el camp de joc, demostrant el seu compromís amb el futbol.

Els clubs expressen el seu orgull per aquestes convocatòries, que posen de manifest el nivell dels seus jugadors i jugadores. Amb la confiança que Aina, Joana, Marc, Manu i Olivia gaudeixin plenament d’aquestes oportunitats.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button